Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Mortal Kombat X

MORTAL KOMBAT X 




Gameplay: Όπως και στους προηγούμενους τίτλους της σειράς, το Mortal Kombat X είναι ένα fighting game στο οποίο δύο παίχτες πολεμούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας μία μεγάλη ποικιλία από επιθέσεις, ειδικές κινήσεις και όπως πάντα τα...θανατηφόρα Fatalities. Το energy meter, που πρωτοεμφανί-στηκε στο προηγούμενο Mortal Kombat, ακόμη μία φορά θα επιτρέπει τους παίχτες να εκτελούν τεχνικές όπως X-Ray κινήσεις με κάποιες σημαντικές βελτιώσεις στο σύστημα. Οι μαχητές μπορούν πλέον να έρθουν σε επαφή με το περιβάλλον που διεξάγεται η μάχη καθώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν διάφορα αντικείμενα από αυτό ως όπλα! Ο κάθε μαχητής έχει τώρα τρεις διαφορετικές παραλλαγές, όπου η κάθε μία επιτρέπει στον χειριστή του να έχει διαφορετικό set κινήσεων μέσα στο ματς. Για παράδειγμα, ο Scorpion έχει τις: "Νinjutsu" στην οποία έχει διπλό σπαθί, "Hellfire" στην οποία είναι πιο ισχυρός με τα special moves του και την "Ιnfermo" στην οποία μπορεί να καλέσει minions για να τον γιατρέψουν κατά την διάρκεια του αγώνα.

Πλοκή: Το game λέγεται ότι θα έχει μία νέα και πρωτότυπη ιστορία. Στην φετινή Ε3 (2014) επιβεβαιώθηκε ότι η ιστορία θα συνεχιστεί από το 
τέλος του προηγούμενου MK και στη συνέχεια θα γίνει μετάβαση είκοσι πέντε χρόνια στο μέλλον, δίνοντας έμφαση στους "ηλικιωμένους" βετεράνους χαρακτήρες αλλά και σε  νέους οι οποίοι θα είναι η επόμενη γενιά των απογόνων των προηγούμενων μαχητών.

Χαρακτήρες: Εκτός από τον Scorpion και τον Sub-Zero, τέσσερις νέοι μαχητές
ανακοινώθηκαν όταν αποκαλύφθηκε το game: D'Vorah, γυναίκα που ελέγχει έντομα Ferra/Torr,ένα "δίδυμο" που αποτελείται από μία θωρακισμένη γυναίκα-νάνο και ένα γιγάντιο μασκοφόρο brute, Cassie Cage, η κόρη των Johnny Cage και Sonya Blade και ο Kotal Kahn, ένας ήρωας εμπνευσμένος από τον Θεό του Αίματος των Αζτέκων.



1 σχόλιο:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=lA3TOER0GQA Oριστε ενα ενδιαφερον βιντεακι, με gameplay απο το ΜΚ10!

    ΑπάντησηΔιαγραφή