Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

5 πιο σπαστικά πράγματα που έχουμε περάσει οι Gamers

5 πιο σπαστικά πράγματα που έχουμε περάσει οι Gamers


Λοιπόν λοιπόν, εδώ έχω συγκεντρώσει μερικά από τα πιο σπαστικά πράγματα που έχουμε περάσει λίγο πολύ όλοι οι Gamers! Είναι αρκετά αλλά θα γράψω τα 5 πιο σπαστικά σύμφωνα με την δική μου γνώμη και μόνο οπότε αισθανθείτε ελεύθεροι να γράψετε και τις δικές σας εμπειρίες στα comments! Θα χαρώ να τις διαβάσω!

5
Είσαι console gamer? Υπέροχα αυτό δεν παίζει να μην το έχεις πάθει. Το controller είναι  βασικό εξάρτημα για την ομαλή εξέλιξη του παιχνιδιού οπότε εάν κάτι πάει στραβά με αυτό λογικό είναι να εκνευριστείς. Η πλάκα είναι ότι και μεις φταίμε λίγο εδώ. Αφού ξέρεις το L2 το σκασμένο δεν πατιέται καλά τι το πατάς με τόσο μίσος; Δεν πρόκειται να φτιαχτεί, δεν πρόκειται να μην σου σπάσει τα νεύρα, ΠΑΡΕ ΑΛΛΟ!

4

Υπήρξε στιγμή που είχες μπόλικα -επιτέλους- λεφτά στην άκρη....ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ. Ψάχνεις στο YouTube, ρωτάς κάποιον φίλο, σκέφτεσαι που στο καλό να τα ξοδέψεις, ποιο game να πάρεις, αν αξίζει τελικά να τα ξοδέψεις. Βρίσκεσαι σε μία φάση δεν ξέρω τι να κάνω αλλά κατά βάθος...σου ψιλοαρέσει κιόλας αλλά αυτό δεν σταματά αν το κάνει σπαστικό.

3

Well...το no 8 δεν είναι ακριβώς σπαστικό όσο...περίεργο. Έχει τελειώσει ένα από τα καλύτερα games που έχεις παίξει στην ζωή σου. Το συναίσθημα που σου αφήνει -ειδικά αν το game έχει φοβερή ιστορία, βλέπε Bioshock- δεν θα το έλεγες ούτε χαρούμενο ούτε θλιβερό. Είναι κάπως καταθλιπτικό (;;;) Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα αν το έχεις περάσει θα καταλάβεις.

2

Αναρωτιόμουν αν έπρεπε να το βάλω πρώτη θέση αλλά μετά θυμήθηκα τι θα έγραφα για την πρώτη θέση. Λοιπόν...έχεις αγοράσει ένα νέο εξάρτημα -ποντίκι, πληκτρολόγιο, ακουστικά κλπ- και δεν σε βολεύει -τουλάχιστον τις πρώτες μέρες-. Είναι ειλικρινά από τα πιο σπαστικά πράγματα που έχω περάσει. Ξέρω ότι δεν είναι μόνιμο τις περισσότερες φορές αλλά ρε φίλε τις λίγες μέρες που θα χρειαστούν για να συνηθίσεις είναι κόλαση. Δεν σε βολεύει στην παλάμη, τα πλήκτρα κάνουν θόρυβο, το μικρόφωνο είναι πολύ μεγάλο...και εντάξει δεν θέλω να μιλήσω για την συμβατότητα στις κάρτες των γραφικών γιατί θα αρχίσουμε τα καντήλια και δεν θέλω. 


"Γεια σας motherfuckers, είμαι το Skype και είμαι εδώ για να σου βγάλω την πίστη. Βλέπω ότι θέλεις να μιλήσεις με τους φίλους σου για να παίξεις ένα game, μα...δεν θα ήταν πολύ κρίμα ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗΝ ΜΕΡΑ; Καλά πολλές φορές είσαι και συ λίγο βλάχος με τα mic που έχεις πως θες να ακούγεσαι αλλά δεν πειράζει, εγώ είμαι εδώ για να σε βοηθήσω...ώπα ώπα βλέπω ξέχασες να με βάλεις "ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ" χαχαχα γελάω". Είναι ένα από τα πιο σπαστικά προγράμματα που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Τις ώρες που με ταλαιπώρησε, το χρόνο που έφαγα να φτιάξω μία ρύθμιση δεν περιγράφονται. Είναι το πρόγραμμα που σε κάνει χιμπατζή ξανά ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ. "Σιγά ρε mad, είναι σχετικά εύκολο πρόγραμμα, τζαμπέ, όλοι έχουμε πρόσβαση και αυτό που λες δεν ισχύει πάντα". Ναι δεν ισχύει πάντα αλλά το 80% των χρηστών ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ θα το έχει περάσει. Δε μου λέτε έχετε δοκιμάσει το app του Skype στο κινητό σας; Τι δεν πέταξες το κινητό από τα νεύρα σου; Μπράβο αυτοσυγκράτηση.
Και τέλος....ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ Γ..ΜΩ ΤΗΝ



Περιμένω τις δικές σας εμπειρίες στα σχόλια
-Δ.Χρήστος, MadGreek

16 σχόλια:

  1. Οι αποστολές με ελικόπτερα στο GTA. Πιο άθλιος χειρισμός πεθαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. elikopteraki sto san andreas..etsi den einai??? san 10 xronos kai egw tote eixa liwsei sto klama mias kai htan inverted controller

      Διαγραφή
    2. Όχι μόνο. Και στο GTA IV.

      Διαγραφή
  2. νευραλγικά ζητήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. petheneis sthn arxh enos search n destroy......rage gia teammates kai wra anamonhs einai trelo pws exei ephzhsei to pc....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Se krazei h mana sou gia kati kai exeis to mic on k se akoun oi alloi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1. Πας νε περασεις ενα boss που σε βασανιζει για ωρες και γινεται διακοπη ρευματος ή κολαει το pc ή σε σκοτωνει τελευταια στιγμη (ειπαμε δεν το περνας το boss παει και τελειωσε, εκει να σκασεις!)..

    2. Θες να παιξεις σε κονσολα και η μανα σου βλεπει τηλεοραση.. οποτε καταληγεις να πλενεις πιατα και να κλαις..

    3. Το pc σου δεν εχει τα requirements για ενα συγκεκριμενο game οποτε καταληγεις να κανεις update στο pc και στο τελος δεν εχεις λευτα για να αγορασεις το game, οποτε το κατεβαζεις πειρατικο..

    4. Οι φιλοι σου σε κοροίδευουν που εχασες (π.χ. pro) και ενω ζητας επιμονα revans αυτοι εχουν κατι "δουλειες" οποτε φευγουν και τρως ταπα..

    5. Για τους παλαιοτερους.. Παιζεις games χωρις καρτα γραφικων..

    6. Χρειαστηκε να ξαναγραψω ολο το κειμενο γιατι εκανα μια βλακεια και την πρωτη φορα που προσπαθησα να το ποσταρω σβηστηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 5) Paizeis se net kai xafnika sou kleinei h wra giati xexases na tou peis na sou valei wra... "GA THN PA... prolavainw na mpw prin lixei??"

    4) CS/CoD/Kai oti allo shooter uparxei: Ekei pou paizete me rifles kai tous allazeis ta fwta kapoio touvlo apofasizei na allaxei se automato... Apo automato to paei se karampines kai en telei kataligete na petate smoke se olh thn pista.. "POIOS MA***S EIXE THN FAINI IDEA NA PAIXOUME AUTO TO K***PAIXNIDO??"

    3) Ekei pou eisai panw sto boss kaneis ena misclick kapoio cooldown sou, pethaineis panw stin allagh phase kai en telei pethainei to boss makria sou kai mantepse... DE THA TO PAREIS TO ACHIEVEMENT OOOOOOXI....

    2) Paizeis LoL mid lane, kai ekei pou eisai etoimos na kaneis da playz, flashareis anoigeis ignite kai oops... fps sto 3 giati paizeis apo ena kwlo laptop pou den exei douleia na sikwnei LoL... "GA****O LAPTOP THA SE PETAXW APO TO PARATHIRO" kai tou travas mia mpounia apta neura sou.

    1) Kai to asteio einai oti epimeneis, oxi mono na paizeis sto idio laptop, alla na paizeis kai pio varia paixnidia. A exw kai deuterh othoni egw pio megalh apo tou laptop tha paixw ekei. Kai ekei pou pethaineis sto pvp sto Aion kai aaante pali epanalamvanomena pragmata, les "E AEI GA****" kai girnas to pontiki me tin pisw meria kai tou rixneis mia stin othoni, tin pio megalh apo tou laptop, giati auth ftaei pou sernetai, kai tou kaneis mia rogmh ap'opou vlepeis ta panta poluxrwma.

    Aptis xeiroteres mou. Apla. (Nai den eimai kai polu ths konsolas :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ένα game ανοίγεις ένα πολύ γαμάτο και δυνατό mode, ability κτλ. το οποίο κρατάει για έναν πολύ λίγο περιορισμένο χρόνο. Και τότε τα γαμίια οι αντίπαλοι σε stunnaroun με αποτέλεσμα να σου βγει εντελώς Α-ΧΡΗ-ΣΤΟ. (βλ. Metal Gear Rising: Revengeance-Ripper Mode)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εισαι skype η ts με ενα φιλο σου και πατε να παιξεται ενα game και δεν μπορεις απο την μια να ακουσεις τον αλλον απο τον ηχο του game και απο την αλλη να ακουσεις τον ηχο του game γιατι δεν εχεις ρυθμισει καλα τον ηχο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. -1 sou leei oi mana sou na kaneis pause ENW PAIZEIS ONLINE -_-
    -2 Loading times.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. h otan pe2hs me enan filo s gta v k exeis ena kalo ama3i k pas grhgora k o filo s patah t Δ k petagese e3w apo t am3i k skotonese....k se leei thn e3hs dikeologia oti t ekane "katalathos"

    ΑπάντησηΔιαγραφή